Basic ICT Solutions

Eset Antivirus ( gratis! )

Gratis een maand Eset antivirus uitproberen! vul onderaan uw email en naam in u krijgt dan binnen 24 uur een email met een download link en licentie code, hiermee kunt u een maand lang Eset uitproberen. Bevalt het u niet dan hoeft u niks te doen dan de virusscanner te verwijderen van uw device.

Voor de consument zijn er 3 versies:

  • ESET NOD32 ANTIVIRUS

Eenvoudige, betrouwbare bescherming. Beschermt tegen hackers, ransomware en phishing. Biedt de perfecte balans tussen snelheid, detectie en gebruiksvriendelijkheid.

  • ESET INTERNET SECURITY

Geavanceerde internetbeveiliging met uitstekende bescherming voor de dagelijkse webgebruiker. Naast automatische bescherming tijdens internetbankieren, voorziet dit product in een speciale beveiligde browser voor veilig online betalen en veilige toegang tot crypto-wallets op internet.

  • ESET SMART SECURITY PREMIUM

Geavanceerde internetbeveiliging met uitstekende bescherming voor de dagelijkse webgebruiker.
Als extra niet Smart Security Premium:
Codeer je bestanden en verwisselbare media en bied je gegevens de allerbeste bescherming voor het geval ze gestolen worden of je je laptop verliest.

De laatste 2 zijn zogenaamde multi device pakketten, deze licentie kunt u ook op windows, android of mac gebruiken. De eerste alleen op een windows machine.

U kunt per email adres  1 gratis licentie voor een maand gratis gebruiken, nadat de de periode is afgelopen krijgt een mail van Eset zodat u deze kunt verlengen als u dat wilt. Wilt u dat niet dan kunt u de virusscanner verwijderen.

Gaat u verlengen, dan krijgt u de mogelijkheid om meerdere licentie af te nemen. Voor elke device ( computer, laptop, telefoon e.d. ) heeft u 1 licentie nodig. Kiest u meerdere licenties dan zult u zien dat u steeds goedkoper uit bent, dit geldt ook voor het aantal jaren dat u de licentie wilt gebruiken.

Heft u b.v. een premium als gratis uit te proberen tetest, dan mag u uiteraard ook naar een goedkopere versie downgraden.

U krijgt 1 licentie die u dan gelijk gebruikt voor meerdere devices, lekker makkelijk.

Mocht u kleine kinderen hebben dan is er ook een mogelijkheid om die te beschermen op internet. Zoals filters voor website ( leeftijds gebonden ), hoe lang ze met apps / spelletjes mogen spelen e.d. U kunt zien waar ze zijn, en u kunt een bericht sturen die de kinderen moeten beantwoorden voordat ze verder kunnen. Eset Parental controle voor Android.

 

Kies uw product :